Vidjela žaba da konje potkivaju pa i ona digla nogu

Prije oko mjesec i pol dana (7. lipnja 2020.) objavila sam svoj prvi post kojim, dakako, objavljujem da sam odlučila i javno piskarati i objavljivati svoje mozgarije jer zašto bi samo ukućani patili. Evo i tog prvog posta:

“Život jednoj davnoj, umalo zaboravljenoj, želji dalo je iščekivanje oluje.

foto: Mirjana Vrlika

Pričekaj dok ovo, pričekaj dok ono, pričekaj… čekam i oluju, možda prođe, a opet, trebalo bi i kiše za bašću. Trebalo bi ovo, trebalo bi ono, trebalo bi… pa trebalo bi i pokušati nešto novo, nekakvu mikitariju izvesti i eto – bi blog i nek mu je sa srećom.  (7. 6. 2020.).”

Nisam previše razmišljala o platformi i odlučila sam se za simplesite. com i to zbog toga što mi se učinila vrlo jednostavnom i poprilično simpatičnom, Red teksta pa ubacim fotografiju, opet red teksta pa fotografija… Učlanila sam se u dvije fb grupe i vidim, većina onoga što mi se organizacijski sviđa, napravljena je na platformi WordPress (zasad mi se čini složenija nego što sam očekivala, ali ću ipak prebaciti sve tekstove). Ne znam hoću li se snaći u tolikom broju mogućnosti, ali ću pokušati jer vidjela žaba da konje potkivaju pa i ona podigla nogu.

3 misli o “Vidjela žaba da konje potkivaju pa i ona digla nogu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s